Telefon: 7876 8672 – kontakt@landbrugsforlaget.dk

TILBUD på Jagtudstyr – Klik her!

Har du styr på alle dine forsikringer og har du egentlig altid haft det, så kan det alligevel være at der er noget du har overset, for det er nemlig ikke alle der kender til de forsikringer der egentlig er krævet, hvis du f.eks. køber et nedlagt landbrug. I denne artikel vil vi komme nærmere ind på hvordan du kan finde de bedste og billigste forsikringer for ikke at tale om de rigtige forsikringer.

Når en husforsikring ikke er tilstrækkelig

Det er egentlig ikke noget de fleste ved, på trods af at det faktisk er gået hen og er blevet vældig populært at købe en nedlagt landbrugsejendom for at bygge drømmehuset op fra en start på et fantastisk stykke jord væk fra byen. Det folk ikke ved er at det faktisk kræver en landboforsikring og ikke bare en husforsikring når der er tale om en nedlagt landejendom, selvom at du ikke har tænkt dig at drive landbrug fra matriklen.

En landboforsikring dækker flere relevante ting end en almindelig husforsikring, som de fleste tror er tilstrækkelig at forsikre sig med ved køb af hus. Landboforsikringen er tilpasset at dække en ejendom og dens matrikel, der har haft drift i form af landbrug både med jord og dyr så hvis der f.eks. er tale om udsivning fra en gylletank og der opstår jordforurening, så er dette dækket ind ved at have en landboforsikring fremfor en husforsikring.

Indhent nemt tilbud fra forskellige forsikringsselskaber 

Du kan sagtens have en almindelig husforsikring på din grund, men er altså ikke dækket godt nok, hvis uheldet skal være ude og du kan i bund og grund risikere at hvis der skulle være skader hvor du ville mene at du måtte være dækket med husforsikringen, så vil forsikringsselskabet måske løbe fra aftalen på baggrund af at du har den forkerte forsikring til at dække dig.

Det behøver heldigvis ikke at være besværligt at finde en landboforsikring, hvis du faktisk står og har købt dig et nedlagt landbrug og ikke har andet end en husforsikring. Du kan benytte forsikringsskift.dk til at hjælpe dig med at indhente 3 tilbud på forsikringsaftaler. Disse tilbud binder ikke på nogen måde og du behøver altså ikke at vælge en af de 3 der kommer tilbage. Det er smart og tidsbesparende for dig og vil samtidig være med til at hjælpe dig på vej til den billigste forsikringsløsning for dig.